Michiel Floris

Dit is het muziekblog van Michiel Floris. Ik hou van klassieke muziek, kunst, lekker eten en reizen. Tijdens mijn reizen bezoek ik graag theaters, concertzalen en musea. Zo af en toe schrijf ik over mijn belevenissen tijdens mijn reizen. Ik vind het leuk om af en toe te schrijven over mijn favoriete zangers, componisten en andere dingen die mij bezighouden op het gebied van muziek en daarom ben ik dit blog begonnen.

Ik bied ook andere muziekliefhebbers de mogelijkheid om artikelen te schrijven over concerten, zangers, orkesten en deze op mijn blog te plaatsen.

2 gedachten over “Michiel Floris

 1. Beste heer / mevrouw,

  Graag kom ik met u in contact over de mogelijkheden tot adverteren op uw website, voor een van onze klanten (adverteerder) zijn we op zoek naar nieuwe affiliate websites.

  De klant is “Aangenaam Klassiek” (http://www.aangenaamklassiek.nl/), dit is een zeer goed lopende (vooral met de feestdagen) compilatie CD met Klassieke Muziek. Ik vind dit product zeer goed bij jullie passen.

  Wellicht bent u reeds bekend met TradeTracker: het grootste affiliate netwerk van Nederland, op basis van aantal campagnes (bijna 2.000) en actieve affiliates (80.000).
  Door het promoten van onze campagnes ontvangt u een vergoeding wanneer uw bezoekers overgaan tot een aankoop bij de adverteerder. Promotie wordt gedaan door middel van tekstlinks, banners en/of productfeeds.

  Door het plaatsen van performance based promotiemateriaal krijgt u betaald per gerealiseerde sale na een klik op een uiting op uw website. Doordat de commissie relatief hoog is kunt u hier meer mee verdienen dan met bijvoorbeeld AdWords waar u betaald krijgt per klik. De gegeven commissies verschillen per campagne.

  Het enige wat u hoeft te doen is kosteloos en vrijblijvend een account aanmaken op http://www.tradetracker.com/nl/publisher/register?campaignID=9103&hash=a8d6bdaeb68d212586f8086789bba940. Hierna kunt u het promotiemateriaal opnemen en zullen de sales gemeten worden.

  Mocht u vragen hebben, of als ik kan helpen met het plaatsen van promotiemateriaal dan verneem ik dat graag.

  Met vriendelijke groet,

  Daniël Franco
  Account Manager

 2. Beste Michiel Floris,

  Namens de internationale topvioliste Lisa Jacobs mag ik u een zeer aantrekkelijk aanbod doen.

  U en uw vrienden krijgen een korting op haar aankomende concert n.a.v. haar nieuwste CD Poème. Op 12 december speelt zij in de Vondelkerk in Amsterdam.

  “Onaards mooi” – Algemeen Dagblad
  “Het is een feest om hiernaar te luisteren” – Musicalifeiten.nl

  Ik mail u graag de link met korting door. Helaas kan ik die niet in dit contactformulier kwijt. Dan krijgt u automatisch korting op kaartjes voor haar concert in Amsterdam. U betaalt geen €15,- maar slechts €12,50!

  Ik zie uw mail graag tegemoet.

Geef een reactie